Kryetari i Komunës Xhafer Tahiri të Premtën pret qytetarët në takim publik

I ftojmë qytetarët e Komunës e Vushtrrisë që të marrin pjesë në këtë takim publik dhe shfrytëzojnë mundësitë për të diskutuar çështje me rëndësi dhe interes për komunën.Takimi publik do të mbahet me datën 21 dhjetor 2018 (e premte),me fillim në ora 10;30,  në Sallën e Kuvendit të Komunës në Vushtrri.

Agjenda e takimit:

———————————————————————————————————

10;30 – 11;15   Njoftim lidhur me punën dhe aktivitetet e komunës për gjysmën  e dytë   të v. 2018, (fjala e Kryetarit të Komunës apo të autorizuarit të tij).

11;15 – 12;15  Debat me qytetarë (pyetje, sugjerime, kërkesa, propozime.).

12;15 – 12;30  Fjala përmbyllëse – përfundimi i takimit.

———————————————————————————————————

Shpërndaje këtë lajm në...