Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, vizitoi Shkollën “Mustaf Venhari” në Vushtrri (VIDEO)

Në Ditën e Konventës ndërkombëtare për të drejtat e fëmijëve, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Shyqiri Bytyqi, vizitoi Shkollën “Mustaf Venhari” në Vushtrri.

Loading...

Më, 20 nëntor, në përvjetorin e miratimit të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve, me kryetarin e komunës z.Xhafer Tahiri ishim nikoqir të Ministrit të Arsimit z. Shyqyri Bytyqi dhe shefit të UNICEF-it për Kosovë në sh.f. “Mustafë Venhari” për të promovuar të Drejtat e Fëmijëve bashkë me nxënës e mësimdhënës të kësaj shkolle! ka shkruar në facebook Afrim Namani.

Loading…

Leave a Reply

Your email address will not be published.