Edhe një hapsirë publike në Vushtrri

Edhe nje hapsirë publike më shumë do të rregullohet në Vushtrri, Hapsira do të rregullohet tek “Banesat e Bardha” në rrugën “Skënderbeu” përballë Shkollës së Policisë. Hapsira do të rregullohet për fëmijet dhe familjet tona, ka deklaruar në Facebook Kryetari i Vushtrrisë Xhafer Tahiri.

Loading...

ai ka shkruar se hapsira do të rregullohet tek Platoja te “Banesat e Bardha” apo (Mahalla e Sheqerave)

 

Loading...


Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published.