Takimet e Poeteshave Shqiptare 2018

Takimi tradicional i festivalit “Takimet e Poeteshave Shqiptare” këtë vit fillon më 30 tetor 2018, e martë nga ora 17:00, në Qendrën Rinore ( afër monumentit “Ura e Gurit”) në Vushtrri.  Kështu ka njoftuar Zyra për kulturë, Drejtoria për kulturë, rini dhe sport, Komuna e Vushtrrisë.  

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.