Drejtoria e Shërbimeve Publike, duke marrë parasyshë nevojen e ndërtimit të trotuarit në rrugën “Isak Halili”

Drejtoria e Shërbimeve Publike, duke marrë parasyshë nevojen e ndërtimit të trotuarit në rrugën “Isak Halili” (rruga afër Varrezave të vjetra të qytetit), pasi që kjo rrugë eshtë kryesore dhe lidhen shumë rrugë dytësore, ku kemi nje frekuentim të madh të banorëve!

Loading...

D.Sh.P. njofton qytetarët se këto ditë përfundoj ndërtimi i këtij trotuari, dhe uron të gjithë banorët që ta gëzojnë këtë investim!

Me respekt!
S.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.