Të dashur qytetarë të Komunës së Vushtrrisë, të nderuar pacient!

Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale ka realizuar sot edhe dy investime kapital të radhës për vitin 2018, blerjen e Autoambulancës së re për nevojat e Shërbimit të Urgjencës dhe QKMF-së dhe Automjet tereni me pesë ulëse dhe rimorkio. Fuqizimi i kapaciteteve tona na e bënë më të lehtë të jemi më afër qytetarëve, prandaj një Ambulancë e re dhe një Automjet me rimorkio do të thotë një hap më afër pacientëve tanë. Shërbimit të Urgjencës dhe QKMF-së i uruam për një punë të mbarë, e të suksesshme, bashkë me nënkryetarin e Komunës z.Besim Muzaqi.

Loading...

Me respekt
S.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published.