Në shoqërinë shqiptare të së kaluarës, drita e cigares së ndezur ka rrezatuar simbolikisht mesazhe të shumëllojshme…

Kur burrat rrugëtonin natën, mbanin ndezur duhanin dhe kjo tregonte se nuk ishin të përfshirë në veprimtari kriminale ose siç thuhej, “nuk i binin askujt…

Shpërndaje këtë lajm në...
Shiko më Shumë Në shoqërinë shqiptare të së kaluarës, drita e cigares së ndezur ka rrezatuar simbolikisht mesazhe të shumëllojshme…

“Libër për Hasan Prishtinen ” nga grup autoresh posa ka dalur, njofton njeri nga protagonistet e ketij studimi Jeton Sallahu

Ky libër i sapodalur nga shtëpia botuese “Faik Konica” përmbledh punimet e prezentuara nga studiuesit në Vushtrri (gusht 2018) me rastin e 85 vjetorit të…

Shpërndaje këtë lajm në...
Shiko më Shumë “Libër për Hasan Prishtinen ” nga grup autoresh posa ka dalur, njofton njeri nga protagonistet e ketij studimi Jeton Sallahu